Sparks Fly...
Visit Kaklong ♥
Saturday, May 19, 2012 • 10:04:00 PM • 0 comments




Hello fellas ! Last week me with my family visit Kaklong at her kem. Goshh ! Me really miss her so triple much. I bet dia makin gelap and kurus tau duduk dekat sana, but I was wrong. Dia makin cerah and berisi kayy. ak ku sangka tak ku duga *garu kepala* . Dia kata dia kat sana tak lama. Just 70 hari jeh. Btw, she got her new nickname. Semua orang panggil dia Ayong. Mula mula orang panggil dia Along. Then tiba tiba boleh bertukar kepada Ayong pulak. Gelaran dia ni just sebab dia tak ada abang and kakak je, thats why lah orang panggil dia Ayong. Btw, masa kat sana kan, I sempat lagi cuci...... Cuci tangan ? Cuci kaki ? Haha hell no. Tapi cuci MATA kayy *wink wink bersinar terus mata* Hahahah xD Bolehh tahan lahh kat sana kan. Ramai lahh juga yang ehemm ehemmm *sakit tekak pulak* xD Kaklong ada minat dekat that guy ni. She thought that guy duduk JOHO. But ternyata that guy duduk Seremban weyy *orang nogori rupanyo* Haha kesian dia. Now almost 4 weeks Kaklong dekat sana. Tapi this 30 May dia balik cuti, Yeahhhh *chicken dance* Tapi dia cuti just 5 hari je. Hurmm , sedih balik. Tapi tak apa, dah tak lama dia dekat sana. Haa enough for tonight. Adios Amigo 

Disclaimer
No harsh word please !

Tumblr_m4cma4goxr1r7m9gpo1_500_large
Hello peeps.Welcome to my blog. My blog, my rules
Thanks you.





Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...

Tumblr_m2xix8azyb1qzipvbo1_500_large
Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them